bouwenaanduurzaamhei 111925630990

Programma digitale ontmoeting 'Bouwen aan duurzaamheid' op 10 november


Op 10 november zijn jullie welkom om deel te nemen aan een digitale ontmoeting rondom het thema 'Bouwen aan Duurzaamheid'. In een eerdere blog kon je hier al over lezen.

 

Bij deze willen we graag iets meer vertellen over het programma:

 

Bij de digitale ontmoeting op 10 november gaan we van 15-17 uur met een groep gelijkgestemden aan de slag rondom de vraag: ‘Hoe kan je als organisatie bouwen aan duurzaamheid en impact, en wat zijn de werkende factoren om de beweging en verandering op gang te krijgen en te houden?’

 

Het programma voor de ontmoeting bestaat uit verschillende delen.

  • Zo delen wij vanuit K&S een roadmap over het samen bouwen aan duurzaamheid. Deze roadmap bevat de inzichten die we op hebben gedaan bij een onderzoek naar wat werkt in het neerzetten en laten groeien van duurzaamheid in een organisatie.
  • Vervolgens vertelt Dr. Suzanne Verdonschot over haar onderzoek: “Van kleine doorbraak naar grootschalige vernieuwing”. Hoe kunnen haar bevindingen helpen in het vergroten van het enthousiasme voor duurzaamheid?
  • Tenslotte vertelt Imke van Gaal over haar ervaringen met duurzaamheid binnen Avans Hogeschool, in onze ogen een best practice, waar veel van te leren is.
  • Daarna is er ruimte om de inzichten uit de eerdere onderdelen toe te gaan passen op je eigen vraagstuk. Samen met andere deelnemers ga je aan de slag, zodat je na de ontmoeting zelf concrete vervolgstappen hebt.

 

Zin om deel te nemen aan de digitale werkplaats ontmoeting op 10 november? Meld je dan hier aan! Dan ontvang je een week voor de bijeenkomst de zoomlink. Deelname is gratis.