HomeAgendaEvent
10 nov
2020

Ontmoeting digitale werkplaats 'Bouwen aan duurzaamheid'

Schrijf je hier in voor de (gratis) ontmoeting voor de digitale werkplaats ‘bouwen aan duurzaamheid’ (via Zoom) op 10 november van 15:00-17:00 uur. De werkplaats is een online plek waar we onze nieuwsgierigheid volgen door de volgende vraag te onderzoeken: ‘Hoe kan je als organisatie bouwen aan duurzaamheid en impact, en wat zijn de werkende factoren om de beweging en verandering op gang te krijgen en te houden?’ (meer info over de werkplaats vind je hier)

 

Bij de digitale ontmoeting op 10 november gaan we met een groep gelijkgestemden aan de slag rondom de vraag: ‘Hoe kan je als organisatie bouwen aan duurzaamheid en impact, en wat zijn de werkende factoren om de beweging en verandering op gang te krijgen en te houden?’

 

Het programma voor de ontmoeting bestaat uit verschillende delen.

  • Zo delen wij vanuit K&S een roadmap over het samen bouwen aan duurzaamheid. Deze roadmap bevat de inzichten die we op hebben gedaan bij een onderzoek naar wat werkt in het neerzetten en laten groeien van duurzaamheid in een organisatie.
  • Vervolgens vertelt Dr. Suzanne Verdonschot over haar onderzoek: “Van kleine doorbraak naar grootschalige vernieuwing”. Hoe kunnen haar bevindingen helpen in het vergroten van het enthousiasme voor duurzaamheid?
  • Tenslotte vertelt Imke van Gaal over haar ervaringen met duurzaamheid binnen Avans Hogeschool, in onze ogen een best practice, waar veel van te leren is.
  • Daarna is er ruimte om de inzichten uit de eerdere onderdelen toe te gaan passen op je eigen vraagstuk. Samen met andere deelnemers ga je aan de slag, zodat je na de ontmoeting zelf concrete vervolgstappen hebt.

 

Er zijn geen kosten aan verbonden.Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Hold on...

Dankjewel voor je inschrijving, heel leuk dat je mee wilt doen! Je ontvangt een paar dagen voor de bijeenkomst van ons de zoomlink.