Schermafbeelding 2023 08 30 om 13.35.03 111836204687

'Mens sana in corporatione sana' start 21 september

Bouw een duurzaam en gedragen welzijnsbeleid uit

Diese Seite ist auf Deutsch nicht verfügbar. - lesen auf Niederländisch:


Op zoek naar een plek om samen met andere organisaties te leren hoe je een duurzaam en gedragen welzijnsbeleid kan opzetten? Over drie weken start de leergroep 'Mens sana in corporatione sana' bij HRD Academy en er zijn nog een aantal plaatsen vrij! Het vierdaagse traject wordt begeleid door collega's Maggelien Lambrechts en Peter Beschuyt.

 

Over dit traject

Gezondheid en welzijn op het werk staan steeds hoger op de agenda van organisaties en terecht! In deze uitdagende tijden (war for talent, economische onzekerheid) worden van medewerkers hoge prestaties verwacht. Om goed te kunnen presteren, is het belangrijk dat medewerkers goed in hun vel zitten. Dit is een gedeelde verantwoordelijkheid van de medewerker zelf én de organisatie. Wie een aantrekkelijke werkgever wil zijn, heeft hier aandacht voor en bouwt aan een duurzaam gezondheidsbeleid dat verder gaat dan het wettelijk verplichte welzijnsbeleid.

 

Met dit traject willen Peter en Maggelien jou ondersteunen om het werken aan welzijn en gezondheid in een breder en holistisch perspectief te plaatsen. Hoe kan je vermijden dat het bij louter losse initiatieven blijft en hoe kan je meer in de richting gaan van een integrale aanpak? Vanuit de bril van de gezonde organisatie kijken we naar thema’s als leiderschap, talent- en loopbaanontwikkeling, teamwerking, retentie en ziekteverzuim. Je wordt ondersteund om vanuit jouw specifieke rol in de organisatie invloed te nemen en succesvol verandering op gang te brengen.

 

Inschrijven

Maak van je organisatie een gezonde plek waar mensen kunnen floreren. Inschrijven kan via: de website van HRDAcademy.be