Agenda

 • 10 sept

  Workshop 'Van doorbraak naar grootschalige vernieuwing'

  Leer hoe je doelbewust regie kunt nemen over de innovatie-beweging waar je aan bouwt.

  weiterlesen
 • 14 sept

  Ontwerpen & Faciliteren van Online en Blended Leren

  In deze FCE-leergang van drie maanden krijg je vaardigheid in het ontwerpen en faciliteren van online en blended leertrajecten. Je maakt kennis met een breed scala aan tools en ontwikkelt het vermogen om vanuit een ontwerpmodel tot effectieve en creatieve toepassingsmogelijkheden te komen.

  weiterlesen
 • 16 sept

  CIGO Consultancy in groepen en organisaties

  In september start de 31ste editie van het programma Consultancy in groepen en organisaties. Een langlopend leertraject voor professionals die hun kijk op en aanpak van veranderprocessen willen ontwikkelen.

  weiterlesen
 • 16 sept

  Workshop 'Van doorbraak naar grootschalige vernieuwing'

  Leer hoe je doelbewust regie kunt nemen over de innovatie-beweging waar je aan bouwt.

  weiterlesen
 • 17 sept

  Faciliteren als persoonlijk vakmanschap

  Krachtige leerprocessen vormgeven en begeleiden

  weiterlesen
 • 25 sept

  Kopman-inspiratie in Antwerpen

  Welzijn en gezondheid zijn belangrijke thema’s vandaag in organisaties. Maar hoe begin je eraan? Hoe kan je welzijn in je organisatie bevorderen? We ontwikkelden het kopmanwiel om op een integrale manier aan de slag te gaan en dat delen we graag in deze sessie.

  weiterlesen
 • 29 sept

  Leertraject Interventiekunde in teams

  Het doen van de juiste interventies op het juiste moment is een vak, het is het terrein van de interdisciplinaire interventiekunde. 

  weiterlesen
 • 1 okt

  Proceskunde, Werken met Aandacht

  Het aandachtig ondersteunen van de ontwikkeling van individuen, groepen en processen in sociale systemen: dat is waar Proceskunde, Werken met Aandacht over gaat.

  weiterlesen
 • 7 okt

  Masterclass Imperfect adviseren

  Op 7 oktober 2020 start de nieuwe masterclass voor adviseurs en projectleiders die op zoek zijn naar de diepere betekenis van hun lastige ervaringen en die nieuwsgierig zijn naar de waarde van het verkennen van de imperfectie in het werk.

  weiterlesen
 • 8 okt

  Systemisch coachen met talent

  Professionals die zich op hun talent voelen aangesproken zijn meer betrokken, creatiever en productiever. In dit traject leer je over de achtergrond en krijg je vooral veel praktische tools om sterke punten en talenten van mensen te ontdekken en die te benutten als springplank voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Speciale aandacht besteden we aan het systemisch perspectief en de methodiek van talentopstellingen.

  weiterlesen
 • 8 okt

  Adviseren & Ontwerpen voor Leren in Organisaties

  Adviseur op het gebied van HRD, Opleiding & Ontwikkeling of L&D? En op zoek naar versterking van jouw vakmanschap? Deze FCE-leergang helpt je om jouw rugzak te vullen met vakkennis, modellen en tools op het gebied van ontwerpen, adviseren en leren.

  weiterlesen

Neugierig auf mehr?

Neuigkeiten finden Sie in unserem Blog und im Überblick über Aktuelles auf unserer Website