Erik Deen


dieses profil liegt nicht deutschsprachig vor

Media

Een fascinatie voor vakmanschap en leren

Leren doe je omdat je iets wilt bereiken. Wie die drijfveer vindt heeft de sleutel tot krachtig leren! Leren is een leidraad voor mijn professionele leven. Eerst in de studies Lichamelijke Oefening en Onderwijskunde. Daarna een aantal jaren als opleidingskundig adviseur bij NS  en Albert Heijn.

 

Bij Kessels & Smit is het ondersteunen van leren en veranderen de kern van mijn werk. Belangrijk daarin vind ik het zoeken naar een concreet perspectief. Welke voordelen zien mensen in veranderingen en leerervaringen in hun werk? Wat bieden organisaties om leren mogelijk te maken? Wat bieden mensen zichzelf? Ik richt me op de spanning tussen houvast bieden en ruimte laten, sturing en ontwikkeling. Ik wil helpen bij de bewustwording van die spanning, het zoeken naar de juiste wegen daarbij.

Het ‘vakmanschap’ dat velen in hun werk laten zien fascineert mij. Wat maakt een vak bijzonder en waarom is het zo leuk? Wanneer ben je ergens goed in? Hoe kun je dat vak snel onder de knie krijgen en je verder verdiepen? In veel opdrachten rond het ontwerpen van leertrajecten is die nieuwsgierigheid naar “het vak” een belangrijk deel van het plezier in mijn eigen vak.

 

Deze interesses, ervaring en bekwaamheden zet ik graag in bij het ontwerpen en begeleiden van leer- en verandertrajecten binnen organisaties. Grote ontwerpvragen zijn voor mij even uitdagend als “ kleine” leervragen. Ik zoek graag samen met betrokkenen naar passende manieren om leren in de specifieke context op gang te brengen.


Het doel is voor mij altijd, dat mensen én de organisatie in hun werk profijt hebben van de leerinterventies. Op korte en langere termijn. Leren is dus geen doel op zich, maar een krachtig middel om te komen tot beter, slimmer, plezieriger of effectiever werken.

Thema's

contact

Benieuwd naar wat Kessels & Smit voor uw organisatie kan betekenen?

Bel of mail Erik Deen