milan popovic 537288 unsplash 111923708516

Werken met verhalen in organisaties: omarm de fantasie

Cette page n'est pas disponible en français - Vue en Néerlandais:


Onder de titel 'Omarm de fantasie' schreven collega's Martijn van Ooijen, Joeri Kabalt en Saskia Tjepkema een artikel over het belang en de werking van verbeelding als je aan de slag gaat met verhalen in organisaties. Ze benoemen een aantal principes en illustreren die met concrete voorbeelden uit hun praktijk. 

 

Deze bijdrage verschijnt in het jubileumnummer van het Tijdschrift voor Begeleidingskunde, dat verschijnt ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van de Landelijke Vereniging voor Supervisoren en Coaches (LVSC).

 

De redactie koos daarvoor de 10 beste bijdragen van de aflopen vijf jaar en vroeg die auteurs om een vervolgartikel. Onze collega's Martijn, Joeri en Saskia zijn uitgenodigd op basis van hun eerdere artikel Een veelheid aan verhalen: ruimte of rumoer? waaraan ook Koen Weber meeschreef.  

  

We raden je van harte het hele jubileumnummer aan - met inspirerende en uitnodigende bijdragen van Joris Brenninkmeijer, Joost Kampen, Jaap van 't Hek, Leike Van Oss, Michiel de Ronde, Marijke Spanjersberg, Max Wildschut, Bastiaan van Gils, Jikke de Ruiter, Ien van der Pol, Jacob van Wielink en Thijs Homan. 

 

Meer informatie vind je op de site van het tijdschrift.

 

Proficiat LVSC!