Ontmoeten op de werkvloer: seminar 30 maart

Cette page n'est pas disponible en français - Vue en Néerlandais:


We hebben allerlei manieren om elkaar te ontmoeten in organisaties; vergaderingen, bila's, overleggen, gesprekjes bij de koffie-automaat. Lang niet altijd leiden deze ook tot slimme acties, handige oplossingen of vernieuwende ideeën. Genereren deze ontmoetingen een beweging, ontwikkeling of verandering? Of blijft het bij een uitwisseling van informatie....

 

Wat is er voor nodig om 'generatieve ontmoetingen' te creëren? Waar iedereen met energie wegloopt en synergie ontstaat?

 

Samen met Linde Ex en Swaantje Nijkamp (Studio Liaan) gaan we tijdens het seminar 'Ontmoeten op de werkvloer' op 30 maart met deze vraag aan de slag. We staan stil bij hoe ontmoetingen in organisaties werken. Door samen te kijken naar ontmoetingen die het verschil maken. Wat is het 'geheime ingredient'? Wat zijn succesprincipes? We ontrafelen het mysterie van de productieve werkontmoeting door 'beleving' in te zetten en vragen te stellen. We nodigen je uit om mee op onderzoek te gaan! En met Linde en Swaantje hebben we een paar bijzondere werkvormen uitgezocht.

 

De bijeenkomst is geinspireerd door een eerdere K&S Spark over hetzelfde thema. Als je daarbij was, is het leuk om weer te komen, maar je kunt ook 'fris' instappen.

 

Meer informatie

  • Datum: vrijdag 30 maart 2012, 9.30-12.30 uur
  • Lokatie: Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht
  • Kosten: 55 euro inclusief koffie, thee, lunch

 

Lezen?

 

Een eerdere blog over ontmoeten in organisaties vind je hier.