Michael Hebben2

Vertrek Michael Hebben

Diese Seite ist auf Deutsch nicht verfügbar. - lesen auf Niederländisch:


Sinds juni dit jaar is Michael Hebben, expert op het gebied van gamification en speels ontwerpen, niet langer onze collega. Hij werkt nu als zelfstandig ondernemer en zaait in die rol de nodige beweging, verwarring en speelsheid!

Michael sloot zich aan bij het gezelschap in 2013, nadat we al uitgebreid hadden kennisgemaakt en regelmatig hadden samengewerkt dankzij zijn deelname aan de Leergang Corporate Learning van de FCE. Na een jaar van samen optrekken, experimenteren met zijn bijzondere gedachtegoed en zijn ondernemende vorm van werken, ontdekten we dat onze samenwerking tot veel meer resultaat en inspiratie leidde, als we dat juist níet als collega's deden. Dus al kort na Michaels vertrek, ontstonden nieuwe initiatieven om samen in projecten te (blijven) werken. Projecten waarin Michael volop aan het werk is als learning and gamification expert, als verbinder en als ontwerper.

En zo kwam het dat we pas afgelopen vrijdag toekwamen aan een 'officieel' afscheid. We blikten terug op hoeveel Michael ons gezelschap gebracht heeft (ga altijd op zoek naar de epic meaning en organiseer een kort-cyclische feedback-loop!). En Michael vertelde ons hoe hij via K&S naar zijn volgende stap kon komen: "K&S heeft voor mij als katalysator gewerkt, een veilige maar ook spannende manier om het vak van adviseur mij eigen te maken. K&S verbreedde mijn aanpak: het onderdeel uitmaken van een grotere groep adviseurs en het samenwerken in grootschalige projecten vond ik uitdagend, complex, verwarrend. Daarna moest ik me even terugtrekken, om te ontdekken wat ik écht wilde. En dat doe ik nu: ik ben begonnen aan the next level!"

Wil je meer weten over wat Michael nu doet? Kijk dan eens op http://metladvies.nl of mail hem via M.hebben@metladvies.nl.