FRIS 2015 website2

Tijd voor een Positieve Draai

Diese Seite ist auf Deutsch nicht verfügbar. - lesen auf Niederländisch:


Dit jaar organiseert Take a Step voor de derde keer het event FRIS!: een dag die helemaal in het teken staat van de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie. Verschillende adviseurs van Kessels & Smit (Barbara van der Steen, Annechien van Buurt, Margriet Schut, Peter van Camp, Aart Goedhart en Sanne Netten) leveren een bijdrage aan deze inspirerende dag en nodigen je van harte uit om langs te komen op vrijdag 12 juni!
 
Kies jij voor die dingen waar je echt plezier aan beleeft in je werk? Denk je in mogelijkheden en durf je daar op in te zetten? Zie je wat iemand bijzonder maakt? Bouw jij mee aan een plek waar mensen graag zijn en het beste van zichzelf kunnen laten zien? Dan is FRIS! een dag voor jou.
 
Tijdens deze dag bieden we op 11 Stations verschillende thema’s aan waar je langs kunt reizen. Het vertrekpunt is jouw eigen vraag. Dit kan een persoonlijke vraag zijn (Hoe maak ik meer ruimte voor mijn talenten? of Hoe krijg ik mensen om me heen mee in dit positieve perspectief?) maar ook een vraag die gaat over de organisatie waar je werkt (Hoe creëren we een plek waar mensen het beste uit zich zelf halen? en Hoe voeren we hier het goede gesprek over?). Je kiest, met hulp van een reisleider, welke stations voor jou de moeite waard zijn om langs te gaan.
 
Er is bijvoorbeeld een Talent Station waar je een talent interview kan doen maar ook een Proef Station waar je de meest interessante weetjes over werkplezier, geluk, talent en energie vindt. Je kunt hier onder leiding van onze professor testen en proefjes doen om zelf te ervaren hoe positieve psychologie werkt. In het Skill Station kun je oefenen met waarderende gesprekstechnieken en in het Filosofie Station zoek je juist de diepgang op over thema’s als levenskunst en het goede gesprek. Kijk hier voor meer info over oa. het Appreciative Inquiry Station.
 
Er is volop ruimte in het programma om niet alleen nieuwe kennis en inzichten op te doen, maar ook echt plannen te maken voor jouw eigen werkpraktijk. Meer dan twintig ervaren coaches, adviseurs en onderzoekers helpen je om ter plekke deze vertaalslag te maken.

 

Meer informatie over event FRIS!