MG 0291 111945169765

FCE Pop-up webinar ‘de online flip’

Hoe bouw je een live workshop of leertraject om naar online?

Diese Seite ist auf Deutsch nicht verfügbar. - lesen auf Niederländisch:


Update 20-3: Het webinar is inmiddels geweest. Klik hier voor een verslag met tips!

 

Omdat veel facilitators en procesbegeleiders momenteel voor de vraag staan hoe ze een live workshop, een (deel van een) leertraject of intervisiebijeenkomst kunnen ombouwen naar een online variant, organiseerde de FCE (Foundation for Corporate Education) op donderdag 19 maart een pop-up webinar dat precies hierover ging.

 

"We zien heel verschillende soorten bijeenkomsten die live niet meer kunnen doorgaan: intervisie, workshops, samenwerken aan praktijkonderzoek, een besluitvormingsproces. Hoe richt je deze activiteiten online in? Wat zijn do’s en don’ts in het ontwerp? Welke tools gebruik je ervoor? En ook: wat kan wel online en wat stel je beter uit tot je weer fysiek bij elkaar kunt komen?

Ervaren online ontwerpers en facilitators Joitske Hulschebosch en Sibrenne Wagenaar (@ennuonline) gaan in gesprek en aan de slag. Ze sluiten zoveel mogelijk aan bij de casuïstiek en vragen van jullie als deelnemers. Je kunt ze vooraf delen op op deze padlet – een soort online prikbord. In het webinar worden 2 of 3 casussen met jullie uitgewerkt. Zo krijg je gevoel bij hoe dat werkt: succesvol ‘flippen’!"

 

Meer info