systemisch werken aan leiderschap 111948190234

Werkplaats Systemisch werken aan Leiderschap

Cette page n'est pas disponible en français - Vue en Néerlandais:


In leiderschap heeft iedereen zijn of haar eigen unieke weg te ontdekken en te gaan. Iets wat nooit klaar is. Wat je blijft ontwikkelen. Niet iets wat je makkelijk en snel vindt in managementboeken of bij zelfbenoemde leiderschapsgoeroes. Maar vooral door van elkaar te leren, te experimenteren en te ontdekken wat jouw unieke verhaal en opdracht daarin is. Het systemisch werken biedt daarvoor een vruchtbare basis. Met aandacht voor de bredere context en de dieperliggende onbewuste wijsheid van het collectief. Gebruik makend van ons geïntegreerde cognitieve, emotionele en instinctieve brein.

Anne Marie van de Wiel en Marcel van de Haas nodigen je uit om samen met hen een volgende stap te zetten in je ontwikkeling. Dit in de vorm van een werkplaats. Met als principes: leren door te doen, van en met elkaar leren en samen het leren vormgeven.

Deze werkplaats staat in het teken van de vraag: mijn reis als leider; waar kom ik vandaan, waar ga ik naar toe? Met andere woorden: werken met jouw bron en bestemming.

 

Meer info vind je in deze flyer.