Effectief samenwerken 3D small 111970986719

Vernieuwde druk 'Effectief samenwerken'

Cette page n'est pas disponible en français - Vue en Néerlandais:


Je komt het in vrijwel alle teams tegen: irritaties over collega’s die niet doen wat ze beloofd hadden of waarvoor ze zijn ingehuurd. Een sterke waan van de dag die nieuwe initiatieven en goede afronding in de weg staat. Verzuchtingen over de kloof tussen management en werkvloer, of tussen beleid en uitvoering. Wat het ook is, het geeft altijd onvrede over de uiteindelijke resultaten. En het leidt tot demotiverende vragen als ‘Waarom heeft niemand ingegrepen?’, ‘Waarom zijn we hier eigenlijk aan begonnen?’ en ‘Voor welk probleem was dit nu een oplossing?’.

 

Het boek 'Effectief samenwerken. De driehoek van verantwoordelijke relaties' van Marloes de Jong geeft een antwoord op deze en aanverwante vraagstukken uit ieders dagelijkse werkpraktijk. Deze week is de derde en vernieuwde druk verschenen bij Kessels & Smit Publishers.

 

Het boek introduceert de driehoek van effectieve samenwerking, waarin een initiator, actor en ondersteuner samen verantwoordelijkheid nemen voor het eindresultaat. Marloes de Jong legt de werking van de driehoek uit: een perspectief dat zowel het resultaat als de werkrelaties centraal stelt – omdat het één niet zonder het ander kan. Samenwerken via de driehoek is een manier om kansen op leren, groeien en versnellen te benutten. Een aanpak met gedeelde belangen en verantwoordelijkheden, waarmee je je samenwerkingspartners snel begrijpt, je goed op elkaar afgestemd bent en talenten elkaar optimaal aanvullen. Met als uitkomst: effectief resultaat boeken en een vlot en plezierig werkproces.

 

"Een verfrissend alternatief voor de meer gangbare tools op het gebied van samenwerken."

 

Bestellen kan via onze webshop.