Tilly Haenraets


ce profil n'est pas disponible en français

Media

Welkom bij Kessels & Smit!

Jij fixt altijd alles

 

" Mam, dit is iets voor jou! Jij fixt altijd alles." Dat is wat mijn dochter zei, toen ze de vacature om het Go -team van Kessels & Smit te versterken zag. En dat klopt, ik ben een duizendpoot die houdt van organiseren, op het werk én thuis. Die passie past dan ook perfect bij mijn rol als secretariële ondersteuner. 

 

100 en 1 verzoekjes op een dag

 

De afwisseling in mijn werk vind ik leuk. Tegelijk is het soms zoeken: Hoe verwerk je 100 en 1 verzoekjes per dag? Ik probeer alle vragen die binnenkomen te categoriseren. Het lukt me steeds beter om prioriteiten aan te brengen. Wat heeft spoed en is nu nodig en wat kan op een later moment? Soms wil ik te snel en dan vergeet ik door te vragen. Ik weet dat dat belangrijk is. Wanneer ik weet wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe kan ik beter organiseren. Zodat het echt helemaal goed " gefixt" kan worden.

Gebruiksaanwijzingen

 

Ieder mens heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing. De één is wat formeler, de ander houdt van een grapje. Ik probeer daar in het contact met collega's, adviseurs en klanten goed bij aan te sluiten. Dan merk je dat een gesprek gaat stromen. We zijn met veel en er bellen ook veel relaties dus er is veel te leren. Dat is leuk. In mijn werkzame leven was ik tot nu toe relatiemanager. Dat is eigenlijk niet veranderd alleen is het nu wat letterlijker wat ik doe. 

 

Rust in de duiventil

 

Wat ik biijzonder vind aan ons gezelschap is dat we enerzijds allemaal individuen zijn met een eigen werkpraktijk en dat we ons tegelijkertijd naar buiten toe als één bedrijf weten te presenteren. Voor mij lijkt K&S soms op een duiventil, waar iedereen in- en uitvliegt. Ik blijf op m'n plek en hoop dat ik daarmee voor rust zorg, zowel intern als naar buiten toe. Het is eigenlijk wat mijn dochter bedoelt met fixen. Ik hoop dat collega's en degenen die me spreken bij mij ervaren: "als ik het bij haar neerleg, dan komt het goed." 

 

Misschien spreken we elkaar aan de telefoon of aan de Maliebaan....

 

 

 

 

Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan!

contact

Benieuwd naar wat Kessels & Smit voor uw organisatie kan betekenen?

Bel of mail Tilly Haenraets