Marieke Grondstra


ce profil n'est pas disponible en français

Media

De impact van generaties in organisaties

Als organisatieadviseur richt ik me op de dynamiek binnen organisaties. Of dat nu tussen generaties, binnen teams, rondom een verandervraagstuk, of op individueel vlak is.

Sinds de start van mijn carrière als organisatieadviseur raakte ik meer en meer geïntrigeerd naar de manier waarop mensen met elkaar samenwerken, en met name hoe generatieverschillen bijdragen aan de kwaliteit van die samenwerking. Ik heb veel onderzoek gedaan naar datgene wat werkenergie geeft en kost aan de verschillende werkende generaties. Naarmate dat onderzoek vorderde en het boek Ygenwijs zich openbaarde ben ik me steeds meer gaan richten op de rol van generaties binnen organisaties. De impact van generaties in organisaties is ontzettend groot, het heeft invloed op onder andere mobiliteit, duurzame inzetbaarheid, verzuim, kennisoverdracht, innovatie, en werkplezier.

Mijn andere passie is organisatieontwikkeling: hoe groeien mensen en hoe groeien organisaties met hen mee? Wat kan je als organisatie doen om je medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkelproces? En hoe kan je als medewerker binnen een organisatie de ruimte pakken om te groeien en de organisatie verder te brengen? Deze vragen vormen regelmatig de leidraad in de trajecten die ik begeleid.

 

Waar je me altijd voor kan wakker maken:

  • Teamcoaching
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Verandervraagstukken
  • Vragen rondom generatie dynamiek
  • Vragen rondom het bouwen aan duurzaamheid binnen de organisatie
  • Vragen rondom het vorm geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Vragen rondom toekomstbewust leiderschap

boekenDe impact van generaties in organisaties is ontzettend groot, het heeft invloed op onder andere mobiliteit, duurzame inzetbaarheid, verzuim, kennisoverdracht, innovatie, en werkplezier.

Contact

Benieuwd naar wat Kessels & Smit voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met Marieke Grondstra