Leergang Veranderpraktijk start 23 april

Cette page n'est pas disponible en français - Vue en Néerlandais:


Op 23 april start de FCE weer met de Leergang Veranderpraktijk. De leergang is een praktijkgericht leertraject voor managers en professionals die verantwoordelijk zijn voor het realiseren van een verandering in hun organisatie. De leergang biedt een werkplaats waar je aan de slag gaat met je veranderopdracht, met focus op het creëren van werking en resultaat in de praktijk. 

 

De leergang wordt begeleid door collega's Marcel Kuhlmann en Ton ten Broeke. Thijs Homan en Hans Vermaak verzorgen beiden een Masterclass.

 

“Met erg veel plezier en voldoening krijg ik terug op het afgelopen halfjaar leergang Veranderpraktijk. Een stimulerende, relatief kleine groep professionals met soortgelijke leerbehoeften, onder zeer kundige en prikkelende begeleiding en met inspirerende gastdocenten. Een mooie setting om met nieuwe, onbekende, verfrissende theorieën, invalshoeken en werkvormen voor verandermanagement aan de slag te gaan, aan de hand van je eigen praktijk!" Maarten Spekschate, Senior Consultant, Berenschot

 

Wil je meer weten?