FCE proeverij 111942141551

FCE Proeverij 11-15 mei

Cette page n'est pas disponible en français - Vue en Néerlandais:


Als je nieuwsgierig bent naar wat de FCE (Foundation for Corporate Education) te bieden heeft voor jouw vakontwikkeling, dan ben je van harte uitgenodigd voor de 'online' editie van de jaarlijkse proeverij. In de week van 11 t/m 15 mei is er elke dag gelegenheid om kennis te maken met een leergang in een online bijeenkomst van 15.00 - 17.00 uur.

 

 

De leergangen

 

11 mei
Adviseren & Ontwerpen voor Leren in Organisaties
... onze meest bekende leergang voor adviseurs op het gebied van leren & ontwikkelen, of HRD start in oktober en loopt door tot half juni 2021. De focus ligt op het versterken van je ontwerp- en advieskracht. Kerndocenten zijn Theo Visser, Mariel Rondeel en Erik Deen (auteurs van 'Opleidingskunde').

12 mei
Ontwerpen & Faciliteren van Online en Blended leren
... is natuurlijk ook een blended traject! Sibrenne Wagenaar en Joitske Hulsebosch starten op 14 september met een nieuwe groep ontwerpers die hun bekwaamheid in het werken met online leren willen versterken. 

13 mei
Systemisch Coachen met Talent
... start op 8 oktober met een tweedaagse en daarna drie losse dagen. Onder begeleiding van Margriet Schut en Brenda Vos leer je hier hoe je coacht op talent en er meer mee kan doen in samenwerking, onder andere met talentopstellingen. 

14 mei
Faciliteren als Persoonlijk Vakmanschap
... de tweede editie van dit traject, zeker voor de Vlaamse collega's interessant. Je leert hier jouw eigen kracht als ontwerper en begeleider te ontdekken, krachtige interventies te bedenken en uit te voeren en zo nog meer impact te genereren in het begeleiden van veranderings- en leerprocessen. De start is op 17 september. Lees hier de blogs van begeleiders Kris Snick en Sofie Hendrikx schreven.

15 mei
Proceskunde, Werken met Aandacht
... een traject voor managers, adviseurs, facilitators die processen van samenwerken en de dynamiek tussen mensen beter willen leren begrijpen. En/of die daarin daarin speelser en creatiever willen leren interveniëren. De volgende editie van deze leergang start op 1 oktober. Wederom onder begeleiding van Aart Goedhart en Barbara van der Steen (auteurs van 'Proceskunde').

 

 

Het idee van de 'proeverij'

Kleinschalig, persoonlijk, gericht op leren door doen en verdiepen en op leren van en met elkaar... Die uitgangspunten van de FCE leertrajecten vind je ook terug in de opzet van de proeverij. In een blokje van 2 uur:

  • maak je kennis met de begeleiders en met mogelijke andere deelnemers
  • is er ruimte voor het verkennen van jouw leervragen
  • komt een korte praktische uitleg van de opzet van het traject voorbij
  • en... doe je een korte leeractiviteit waarmee je al even aan de slag bent.

Verder is elke bijeenkomst net even anders, want op maat gemaakt voor dat traject.

 

 

Meedoen?

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan één of meerdere proeverij-bijeenkomsten kun je je aanmelden bij Janni Schipper, via info@corporate-education.com.