Sofie en Kris 111953969357

Faciliteren als persoonlijk vakmanschap start in maart

Cette page n'est pas disponible en français - Vue en Néerlandais:


De leergang Faciliteren als persoonlijk vakmanschap start op 16 maart 2020. Er zijn nog enkele plekken vrij!

 

Als leidinggevende, HRD-professional, organisatieadviseur, coach of procesbegeleider kom je voortdurend in situaties terecht waarbij je anderen helpt om te groeien, te leren of te veranderen. De VUCA world (Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguous) waarin we ons als mensen en organisaties bevinden, vraagt een dosis stevigheid en zelfbewustzijn om deze leer- en ontwikkelingsprocessen vorm te geven en te ondersteunen.

 

Deze leergang van een jaar helpt je om jouw eigen kracht als veranderaar (verder) te ontdekken, krachtige interventies te ontwerpen en uit te voeren en zo nog meer impact te genereren in het begeleiden van veranderings- en leerprocessen. 

 

Naast persoonlijke en professionele bewustwording krijg je praktische tools en inhoudelijke kaders rond leren en ontwikkeling aangereikt. Samen met collega’s en experts verdiep je inzichten die hieruit ontstaan en maak je ze toepasbaar in jouw eigen werkpraktijk.

 

Elke tweedaagse biedt een inspirerende  ruimte waar je met jouw ontwikkel- of verandervragen aan de slag kunt gaan en zo jouw vakmanschap verder ontwikkelt. We werken in een kleine groep van 10 professionals en geloven in de kracht van co-creatie om het programma van de tweedaagse bijeenkomsten vorm te geven. Elke deelnemer is tenslotte eigenaar van zijn eigen leerproces en daar willen we ruimte voor maken. Naast de inhouden die wij op het programma zetten, maken we telkens ruimte voor input van de deelnemers en gaan we aan de slag met relevante thema’s die zich tijdens de sessies aandienen.

Meer informatie

De leergang start op 27 januari 2020 en is gepland in 9 blokken van twee dagen en eindigt op 11 december. De locatie voor deze leergang is de Heerlijckyt Van Elsmeren in België. 

 

De begeleiders Sofie Hendrikx en Kris Snick schreven een blogreeks over Faciliteren als persoonlijk vakmanschap

 

Wil je graag meer informatie of een intakegesprek? Neem dan contact op met Kris Snick of Sofie Hendrikx of kijk op de FCE website.