HomeAgendaEvent
6 févr
2023

Faciliteren als persoonlijk vakmanschap

Cette page n'est pas disponible en français - Vue en Néerlandais:

In februari 2023 gaan Kris Snick en Sofie Hendrikx weer van start met ‘Persoonlijk Vakmanschap in ontwikkeling’. Met hun speelse diepgang nemen ze je mee op een leerrijke reis van 9 maanden waar jij jouw essentie als (bege)leider of facilitator ontdekt en finetunet.

 

Tijdens deze ervaringsgerichte en holistische opleiding zien we persoonlijke ontwikkeling als hefboom om jouw vakmanschap te versterken. Dit traject reikt je nieuwe taal, inzichten en ervaringen aan om vanuit meer zelfbewustzijn, persoonlijk leiderschap en vrijheid, mensen, teams en organisaties te begeleiden want als jij jouw unieke kracht écht toont aan de wereld, dan creëer je wezenlijke impact.

 

‘Als één waarlijk leeft, doet de rest dat ook.’ Clarissa Pinkola Estés 

 

Op een prachtige locatie midden in de natuur creëren we een veilige én uitdagende leergroep van 10 mensen. Je zal groeien, niet alleen in je cognitieve en relationele intelligentie, maar ook qua fysiek én spiritueel bewustzijn. Je ontdekt tal van methodieken en kaders en leert krachtige interventies te ontwerpen en begeleiden – dicht bij jezelf en in verbinding met de ander.

Sofie en Kris small 111970983610

De begeleiders Sofie Hendrikx en Kris Snick schreven een blogreeks over Faciliteren als persoonlijk vakmanschap

 

Media
Je kunt alleen groeien als je bereid bent
om je onhandig en ongemakkelijk te voelen
wanneer je iets nieuws probeert.
Brian Tracy