NFP 200047 353 111899285541

Actieleer TV met Suzanne Verdonschot over arbeidsmarktinitiatieven in zorg en welzijn

Cette page n'est pas disponible en français - Vue en Néerlandais:


Wat doe je als je innovatieonderzoeker bent? Die vraag stelde Marijke Roskam aan Suzanne Verdonschot. Suzanne antwoordde: "ik ben altijd nieuwsgierig ben naar het vakmanschap van anderen. Ik geloof dat mensen werk doen omdat zij dat interessant vinden en iets willen bereiken. Ik ben benieuwd hoé zij dat doen en ga daarom toe naar plekken waar zij bezig zijn: ik bezoek een snoepfabriek, loop mee in de supermarkt of ga in gesprek met een verpleegkundige. Ik wil van dichtbij zien wat zij doen als ze werken aan innovatie."

De afgelopen periode deed Suzanne interviews met mensen die werken in zorg en welzijn en die bouwen aan vernieuwende initiatieven. Deze interviews passen bij het onderzoek dat ze doet waarin ze meer te weten wil komen over het groter maken van vernieuwing. In deze aflevering van Actie-leer-tv bevraagt Marijke Roskam Suzanne over haar werk en onderzoek.

 

De uitzending is een initiatief van het Actie Leer Netwerk, onderdeel van het actieprogramma Werken in de Zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

 

Media