ik kies toolbox1

Talentontwikkeling in de praktijk

This page is not available in English - View in Dutch:


Samen met de Sint zijn ook onze nieuwe toolboxen in het land. Met de “Ik kies voor mijn talent”-toolbox kan je zelf of met je team aan de slag met talent. De junior editie maakt het mogelijk om kinderen kennis te laten maken met hun talenten en hen te ondersteunen bij de ontwikkeling ervan.

 

Tijdens de afgelopen jaren hebben we ontzettend veel met organisaties en scholen samengewerkt, op zoek naar goede werkvormen en instrumenten om mensen bewust te maken van hun talenten en ze productief in te zetten in hun leven en werk. De kennis die we samen met onze klanten opbouwden, hebben we nu verzameld in twee mooie toolboxen.

 

De toolbox biedt een overzicht van 40 talenten die je helpen om woorden te vinden voor je talenten en te onderzoeken hoe ze bij jou aan het werk zijn. Met de hefboomkaartjes kan je aan de slag om je talenten te ontwikkelen. De contextkaartjes geven je meer inzicht in die omgevingen waarin je talenten helemaal tot hun recht kunnen komen.

 

Wat zit er in de toolbox?

  • Een handleiding die een samenvatting is van het boek Ik kies voor mijn talent van Luk Dewulf. Tegelijk biedt de handleiding ook nog een verdiepende laag aan het verhaal.
  • 40 talentkaartjes
  • 40 hefboomkaartjes
  • 40 contextkaartjes
  • 35 werkvormen om meteen mee aan de slag te gaan.

 

Ook met kindertalenten aan het werk

De junior editie van de toolbox vertrekt vanuit hetzelfde overzicht van 40 talenten, maar dan beschreven op kindermaat.

 

De toolbox helpt ouders, leerkrachten en coaches om talenten bij kinderen te benoemen en hen te ondersteunen bij de ontwikkeling ervan. De junior toolbox is op dezelfde manier opgebouwd, dus ook met een handleiding, 120 kaartjes en ca. 35 werkvormen.

 

De toolboxen kan je bestellen bij svandevelde@kessels-smit.com aan 49,95 € per toolbox. We hanteren speciale prijzen voor onderwijs grote bestellingen.