Schermafbeelding 2014 04 28 om 12.47.18

Barbara en Aart docenten in The School of Life

This page is not available in English - View in Dutch:


Afgelopen vrijdag is The School Of Life geopend in Amsterdam. Een school voor levensvragen en filosofie voor elke dag. Alain de Botton richtte deze school in London op. De programma's zijn een middag of een avond met 1 thema verdiept vanuit filosofie, psychologie, geschiedenis, kunst, poëzie en literatuur.

 

Collega's Barbara van der Steen en Aart Goedhart zullen vanaf donderdag 8 mei als docenten maandelijks een aantal classes verzorgen. Barbara: "Mijn thema is de komende tijd: How to realize your Potential? En waarom deze vraag vandaag de dag mensen steeds vaker bezig houdt (hoe anders dan onze grootouders bijvoorbeeld). Het is een prachtig thema die mij ook regelmatig bezig houdt. Hoe blijf je jezelf opnieuw uitvinden vanuit je krachten (en ook beperkingen), vanuit een omgeving die veel kansen (en soms ook tegenvallers) brengt? Het is een groot plezier anderen daarin te mogen inspireren, nu ook op een plek als de School of Life." Meer weten?

 

Aart zal nieuwsgierige mensen meenemen in verschillende filosofische, sociologische, psychologische perspectieven op alledaagse vraagstukken zoals 'How to balance life and work'. Meer weten?