HomeInspiration › Artikel

Ruimte voor leren in het werk

Diese Seite ist auf Deutsch nicht verfügbar. - lesen auf Niederländisch:

Het landelijke V&VN Opleiders congres van 2019 stond in het teken van leren in het werk. Een mooie plek om een speciaal eerbetoon te brengen aan onze collega Ans Grotendorst, die veel voor de opleidingen in de zorg heeft betekend. 

 

Joseph Kessels presenteerde een keynote over de ontwikkelingen in het vakgebied en de rol van Ans daarin. En Mariel Rondeel, Suzanne Verdonschot, Johan Lambregts en Saskia Tjepkema verzorgden workshops rond actuele thema's en tools die zij als vakvrouw mee op de kaart heeft gezet. Denk aan: het verschil tussen bekwaamheid en bevoegdheid, beroepsprofielen, het in kaart brengen van leerimpact, werken met critical incidents, leren van de toekomst en de kracht van een individuele historielijn voor persoonlijke ontwikkeling. Pieterjan van Wijngaarden en Hanneke Queens werkten mee aan het maken van dit speciale boekje waarin de lezing en de workshopthema's zijn uitgewerkt. 

 

Dank aan Jacqueline Dijkstra en Ingrid Heslinga van V&VN om dit mogelijk te maken. Het was bijzonder om onze collega op deze manier te gedenken, temidden van 400 opleiders uit de zorg. Voor veel van hen was ze een bekend gezicht of een bekende naam. 

 

Werkte je ook met Ans samen of zou je om een andere reden graag een exemplaar van het boekje ontvangen? Stuur dan een bericht naar een van ons of mail naar info@kessels-smit.com, dan sturen we het je toe. 

 

Voorkant Ruimte voor leren in het werk