Online impactevent 111890702893

Diese Seite ist auf Deutsch nicht verfügbar. - lesen auf Niederländisch:


Elke organisatie zet leerinterventies in. Om het vakmanschap van medewerkers te versterken of om een verandering beter te laten verlopen. We staan lang niet altijd stil bij de doorwerking van deze initiatieven. Wat gaan mensen doen op hun werk nadat ze hebben deelgenomen aan een training, workshop, e-learning, seminar of leiderschapstraject? Lukt het hen om te experimenteren met nieuw handelen, en ervaren ze hierbij ondersteuning van hun leidinggevende? In hoeverre merken de klanten, cliënten, burgers of leerlingen er ook iets van?

 

Impactonderzoek is een methode om op deze vragen antwoord te krijgen. Wij hebben tientallen impactonderzoeken gedaan en zijn erachter gekomen dat impactonderzoek nog meer oplevert als je het samen doet. Op 10 februari organiseren we een online event waarin je hier meer over leert.

 

Inhoud van de bijeenkomst

We starten plenair met een bladersessie door het boek Impactonderzoek. Zo leer je de inhoud kennen zodat je later makkelijk het boek erbij kunt pakken. Daarnaast zijn er interactieve workshops:

  • Volg de snelcursus impactonderzoek: Maak kennis met alle negen stappen en kom erachter wanneer jij dit kunt gebruiken.
  • Leer een impactmap maken: Impactmappen is nuttig bij het ontwerp van een traject, én bij de evaluatie. In deze sessie leer je hier meer over en maak je er zelf een.
  • Schuif aan bij de Impactbende en breng je eigen vraagstuk in: Samen werken aan impactvraagstukken geeft het meest energie. Ervaar dat zelf in deze sessie.

 

Praktische informatie

  • Wanneer: donderdag 10 februari ‘22, 14:00-16:30u
  • Hoe: online, van achter je eigen bureau of op de bank
  • Begeleiding: Suzanne Verdonschot, Diede Stevens, Nynke de Jong, Anneloes Mol en Josianne Savonije
  • Kosten: € 39.90, inclusief boek Impactonderzoek (excl. verzendkosten boek)

 

 Meld je hier aan