Talentgesprekken2

Nieuwe data Werkplaats Talentgerichte P-gesprekken

Diese Seite ist auf Deutsch nicht verfügbar. - lesen auf Niederländisch:


Er is veel te doen rond P-gesprekken: functioneringsgesprekken, RGW, beoordelings-, ontwikkelgesprekken. Organisaties zetten dit middel over het algemeen in de vorm van een vaste cyclus in, met als doel ervoor te zorgen dat medewerkers gemotiveerd blijven en beter gaan presteren. Maar dit beoogde resultaat wordt lang niet altijd behaald.

 

Samen met een aantal betrokkenen uit het veld, die in hun eigen organisaties aan de slag zijn met nieuwe vormen van gesprek, formuleerden we drie onderzoeksvragen waar we mee aan de slag zijn:

  1. Wat zijn nieuwe vormen van gesprek?
  2. Wat is de impact?
  3. Hoe kom je tot een andere aanpak? 

 

Je bent van harte welkom om mee te doen! Dat kan actief, door bijvoorbeeld een casus aan te dragen, of zelf een interview te doen of een vragenlijst in te vullen. Maar ook meer volgend, door bijvoorbeeld mee te lezen en kijken op de werkplaats over dit thema, of een keer een bijeenkomst te bezoeken om te ontdekken wat wij hebben gevonden. 

 

Nieuwe data

Omdat de live ontmoetingen zo goed bezocht worden hebben we weer enkele nieuwe data gepland voor 2019:

  • 16 januari 2019 09:30 - 12:30 uur
  • 1 april 2019 14:00 - 17:00 uur

  • 3 juli 2019 14:00 - 17:00 uur

 

Wie zijn wij?

MaraSaskia en Sandra zijn verbonden aan Kessels & Smit. Brenda werkt als zelfstandig adviseur en talentencoach. Samen vormen we de kern van deze werkplaats. Inmiddels is er een min-of-meer vaste groep van zo'n 50 geinteresseerde vakgenoten van diverse organisaties die regelmatig een live- werkplaats bezoekt om cases, werkvormen en ervaringen uit te wisselen en met elkaar mee te denken. Zo leren we van en met elkaar steeds meer over onze onderzoeksvragen. Je kan een berichtje achterlaten op de werkplaats als je geinteresseerd bent!