Maggelien Lambrechts


dieses profil liegt nicht deutschsprachig vor

Media

Als adviseur ga ik graag met teams aan de slag, maar neem ik ook graag de ondersteuning op bij individuele vraagstukken.

 

Voordat ik me aansloot bij K&S was ik werkzaam in het bredere HR-domein, voornamelijk in de non-profit sector. Tijdens deze periode heb ik mij verdiept in zowel de meer procedurele kant van HR, zoals payroll, organisatiestructuur, veranderingsprocessen en samenwerking met de vakbond, als de meer procesmatige kant in het begeleiden van teams en individuele medewerkers, binnen de thema’s welzijn, leiderschap en leren en ontwikkelen. Binnen HR heb ik op verschillende lagen van de organisatie gewerkt, van medewerker, tot leidinggevende en uiteindelijk als  directielid. Hierdoor heb ik vanuit verschillende perspectieven o.a. besluit- en beïnvloedingsprocessen, teamwerk en leiding geven mogen ervaren. Als leidinggevende heb ik gewerkt met teams in veranderende en uitdagende contexten zoals integratie en herstructurering.

Ervaringen die ik graag als adviseur meeneem om met teams aan de slag te gaan.

 

Ik werk graag met uiteenlopende doelgroepen met aandacht en erkenning voor de diversiteit binnen en tussen mensen en teams in een organisatie.

 

Als coach is Maggelien betrokken, authentiek en menselijk. Ze straalt rust uit , waardoor mensen zich op hun gemak voelen. Gelijkwaardigheid staat centraal, maar ze zet ook de coachee centraal; Maggelien is nieuwsgierig, vraagt (kritisch) door en stimuleert mensen om zelf tot een oplossing te komen.
Annika - Oxfam België

Let's meet

Benieuwd naar wat Kessels & Smit voor uw organisatie kan betekenen?

Bel of mail