Kickstart banner

Kickstart Intervisie voor Young Professionals op 30 oktober

Diese Seite ist auf Deutsch nicht verfügbar. - lesen auf Niederländisch:


Wij geloven dat inzicht in jezelf de sleutel is tot persoonlijke groei. Ben jij een Young Professional en heb je behoefte om even stil te staan bij je werk door te delen, reflecteren en te leren van elkaar? Kom dan naar de kickstart intervisie op 30 oktober 2015!

 

Wat levert het op

Een inspirerende middag waar je andere Young Professionals ontmoet van andere organisaties, waar je samen met anderen kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Uitwisseling met andere Young professionals over wat er in jouw werk of organisatie speelt staat centraal. Hoe krijg ik mijn ideeën gerealiseerd? Hoe kan ik mijn talenten inzetten in mijn werk? Hoe ga ik om met hoge verwachtingen of werkdruk? En hoe vind ik mijn weg binnen de organisatie? kunnen vragen zijn waar je op 30 oktober over kunt sparren met andere Young Professionals.

 

Wat kun je verwachten

Tijdens de kickstart intervisie werken wij met studio’s. In iedere studio stellen we een ander thema centraal. Jij kiest één thema dat aansluit bij jouw huidige vraag. De thema’s zijn:

 • Ondernemerschap: Hoe breng ik mijn ideeën in de praktijk? Hoe kan ik projecten naar me toetrekken die ik echt leuk vind? Wat zijn mijn ambities? En hoe realiseer ik deze?
 • Lef: Wat is mijn droom? En hoe kan ik stappen maken om deze droom te verwezenlijken? Hoe creëer ik impact in mijn werk? Hoe maak ik een lastige samenwerking bespreekbaar? En hoe kan ik mijn persoonlijke effectiviteit vergroten?
 • Werk/ drive balans: Hoe weet ik wat mijn collega’s en leidinggevende van mij verwachten? Ik wil vaak teveel en alles goed doen en dat levert soms stress op. Hoe kan ik hier een balans in vinden?
 • Open space: Als jouw vraag niet over één van bovenstaande thema’s gaat, is er in deze open space studio ruimte om jouw vraag met andere Young Professionals te bespreken.

 

Praktisch

 • Datum: 30 oktober 2015
 • Plaats: Maliebaan45, Utrecht
 • Tijd: Inloop 12.45, start 13.00 uur.
  Afsluiting om 16.00 met netwerkborrel
 • Kosten: 50 euro pp excl BTW
  70 euro pp excl BTW (inclusief ‘Ontdek je Sterke Punten’ test of interview, dit vindt plaats op een ander moment)
 • Begeleiders: Karlijn Scheffers, Sanne Netten (Kessels & Smit), Rixt Kuipers (meer info in de flyer)

 

Aanmelden of meer weten

Stuur een mailtje naar sjacobs@kessels-smit.com of schrijf je hier in.
Wanneer we je aanmelding ontvangen nemen we verder contact met je op over je persoonlijk vraagstuk. Dan kunnen we samen met je kijken welke studio daar het beste bij aansluit.

 

Wij zien je graag op 30 oktober!