Barbara Grijns


dieses profil liegt nicht deutschsprachig vor

Media

Veelzijdig en verbindend

Wat ik doe bij Kessels & Smit is niet zomaar onder één noemer te vangen. Mijn werk is heel veelzijdig en dat is precies wat het zo aantrekkelijk maakt. Ik noem mezelf wel eens ‘de smeerolie’ in projecten. Van het begin af aan ben ik betrokken bij een project, ik maak deel uit van het projectteam. Vaak gaat het om grote trajecten met veel deelnemers en betrokkenen. Ik ben bekend met de inhoud en de materie en kan daardoor goed anticiperen op wat komen gaat.

Elk project is uniek, er is geen standaardaanpak. Wel werk ik altijd volgens dezelfde principes: servicegerichtheid en professionaliteit. Daarin leg ik de lat hoog. Dat past helemaal bij mijn sterke punten: actiegerichtheid, relatievorming, alles uit de kast halen. Het contact tussen de adviseurs en de klanten moet soepel en snel verlopen, en de voortgang van het project moet gewaarborgd zijn. Als procesbewaker en verbindende factor zit ik daar bovenop.

Het deel uitmaken van de learning company heeft mijn manier van kijken en werken sterk beïnvloed. Mijn plek in het gezelschap is verder gegroeid, naar een zichtbare en zelfstandige rol. Die heeft zich nog verder ontwikkeld; ik vervul nu ook de rol van coördinator binnen het ondersteuningsteam. De focus voor de komende tijd ligt op het verder bouwen aan een professioneel ondersteuningsteam waarbij ieder zijn eigen portefeuille heeft en tegelijkertijd verantwoordelijkheid neemt voor het geheel. Ik wil daar graag de verbindende schakel in zijn en anderen daarin stimuleren. Het is een mooie volgende stap in mijn ontwikkeling.

Zo zie je maar: de aard van het werk verandert, omdat ik verander en andersom. Het past bij mijn en onze manier van werken.

“If you have good thoughts they will shine out of your face like sunbeams and you will always look lovely”
Roald Dahl

dit inspireert mij

Contact

Benieuwd naar wat Kessels & Smit voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met Barbara Grijns