Wendy van Silfhout

Van Go naar Web

Diese Seite ist auf Deutsch nicht verfügbar. - lesen auf Niederländisch:


Na ongeveer twee jaar werkzaam te zijn geweest bij Kessels & Smit als GO-medewerker, ga ik 29 mei afscheid nemen.

 

Ik heb met veel plezier bij Kessels & Smit gewerkt,  heb er veel geleerd.

Het was erg fijn om in het GO-team te werken en ook samen te werken met de adviseurs. Jammer dat ik ga vertrekken, maar gelukkig heb ik een nieuwe passie gevonden: ik ga verder als webdesigner.

 

Omdat ik in mijn vrijetijd al websites voor klanten aan het maken ben, wil ik hier graag mijn werk van maken. De nieuwe website van Kessels & Smit vormde voor mij een mooie inspiratiebron om mijn passie voor dat vak verder aan te wakkeren.

Ik volg nu een opleiding tot professioneel webdesigner bij Eduvision. Het is een erg leuke opleiding waar ik alle ins en outs van het vak leer. Als eindopdracht ben ik een website aan het maken voor Appreciative Living, een initiatief van Anja Doornbos, Suzanne Verdonschot en Lieve Scheepers . Deze website zal ik op 22 juni gaan presenteren tijdens de laatste les van mijn opleiding en bij Kessels & Smit.

 

Ik ben nu op zoek naar een baan als webdesigner. Daarnaast neem ik opdrachten aan voor het bouwen van websites, ik heb al diverse mooie klussen. Hopelijk blijft dit groeien! Tips van mensen die graag een website willen, of je wil zelf graag een website, die zijn altijd van harte welkom!

Mijn portfolio:

www.africannomad.nl

www.saharaoui-reizen.nl

www.tinekeliemburg.nl

www.degraafonderhoudsbedrijf.nl

 

Ik bedank iedereen binnen en buiten Kessels & Smit voor de plezierige werktijd.

 

 

Wendy van Silfhout

(silfh30@planet.nl)