meetengreet

In gesprek over ondernemen en organisatiejournalistiek

Diese Seite ist auf Deutsch nicht verfügbar. - lesen auf Niederländisch:


Update 25 januari:

 

Beste lezer,


Komende vrijdag stond een inspirerende ochtend vol ondernemerschap en organisatiejournalistiek gepland. We kregen veel leuke reacties op dit initiatief, én het blijkt dat het moment voor velen van jullie niet past. Ondernemen is meebewegen en aanpassen. Dus dachten we: We schuiven het gewoon op. Dan kunnen er nog meer collega’s, vakgenoten en andere geïnteresseerden bij zijn.
We laten snel weten wat de alternatieve datum wordt.
Hopelijk ben je er dan (weer) bij!


Ondernemende groet, Derk, Mara & Pieterjan

 

_________

 

Je bent uitgenodigd voor een meet & greet op 27 januari over ondernemen en organisatiejournalistiek. In de afgelopen maanden schreven wij (Mara Spruyt en Derk van der Pol) elkaar wekelijks op ondernemenalswayoflife.com over wat ons bezighoudt in het starten van onze onderneming rondom organisatiejournalistiek. Nu willen we graag ook met jou in gesprek.

 

We zien voor ons dat we drie dingen doen:

  • Allereerst zijn we benieuwd naar hoe anderen, jullie, organisatiejournalistiek zien en welke waarde jullie ervaren. Wat van wat we schreven raakte een snaar? Wat hebben mensen eruit gepikt? We verdiepen door onze en andermans ideeën over organisatiejournalistiek en de kracht van verhalen te onderzoeken
  • De tweede lijn is ondernemen. Wij overdachten, bespraken en onderzochten wat ondernemerschap voor ons betekent. De dilemma’s en vragen die het met zich meebrengt. We zijn benieuwd wat ondernemen voor anderen betekent? Misschien is iets van ons proces herkenbaar, en andersom zijn we benieuwd hoe anderen invulling geven aan een begrip als ondernemerschap. Inspireert Ondernemen als Way of life jou in je eigen ondernemerschap? En op wat voor manier?
  • Tot slot willen we organisatiejournalistiek en ondernemen samen brengen.. Want dat is onze ambitie; werk doen waar we blij van worden én betekenis mee kunnen hebben. IN teams, organisaties, buurten, steden en initiatieven. Welke aanknopingspunten en kansen zien anderen?

 

Genoeg stof om in gesprek te gaan dus! We hebben Pieterjan van Wijngaarden gevraagd om de meet & greet te faciliteren. Op vrijdag 27 januari van 10:00 tot 12:00 nodigen we jou uit op Maliebaan 45 in Utrecht. Om met ons in gesprek te gaan over organisatiejournalistiek en ondernemen en het ook meteen te ervaren.

 

Erbij zijn? Meld je hier aan. Er zijn geen kosten aan verbonden.