dreamstime xs 1227202 3

Diese Seite ist auf Deutsch nicht verfügbar. - lesen auf Niederländisch:


K&S On Air is het radiomagazine van Kessels & Smit, The Learning Company.  Op 24 november 2011 is dit radiomagazine live te beluisteren!  Via www.ksonair.nl luister je mee naar scherpe gesprekken, aanstekelijke muziek en spannende experimenten.

Tijdens de show leggen Kessels & Smit adviseurs hun uitdagingen voor aan radio-DJ’s Suzanne Verdonschot, Tjip de Jong, Pepijn Pillen en Pieterjan van Wijngaarden. Waar willen ze impact op maken? Het gaat over de impact van onze organisatie én de toekomst van leren en ontwikkelen in organisaties.

 

We hebben jou nodig om creatieve oplossingen te bedenken!

Jij kunt bijdragen door suggesties te geven: wat kan leiden tot een doorbraak op dit vraagstuk? Wie uit jouw netwerk kunnen we betrekken? Help tijdens de show mee via Twitter of SMS. Wie weet zorgt jouw idee of jouw contact voor een revolutionaire doorbraak!

Twitter: #KSONAIR OF SMS naar 06-45317045

 

Waarom een radiomagazine?

We zijn telkens op zoek naar volgende ontwikkelstappen voor onze ‘Learning Company’. Naar manieren om de boel in beweging te houden op een manier die al onze collega’s en mensen om ons heen betrekt.

Radio is een medium dat helpt om in gesprek te gaan; intiem in een 1-op-1 gesprek, maar wel met een grote groep toehoorders. We bereiken meteen een grote groep mensen met creatieve ideeën. En via de radio kun je natuurlijk elkaars lievelingsliedjes beluisteren en dat helpt om op een andere manier contact te maken. Kortom: radio helpt te verbinden en te versnellen.

 

Voor wie?

We maakten acht weken lang elke week een radioshow voor intern publiek. Maar op 24 november zijn we met een speciale uitzending ook extern te volgen!

 

Waarom luisteren?

Luister als je graag meehelpt in het maken van verbindingen en het vinden van creatieve oplossingen voor de uitdagingen waar we voor staan. Maar ook als je gewoon  nieuwsgierig bent; als Kessels & Smit je interesseert; als je wilt mee-ontwikkelen met ons en ons vak; als je wat afleiding kunt gebruiken of gewoon zin hebt in een mooie plaat.

Beluister K&S On Air via www.ksonair.nl!