FCE Workshop Boek Opleidingskunde

Cette page n'est pas disponible en français - Vue en Néerlandais:


Op dinsdag 23 januari a.s. is een FCE workshop gepland waarin je kennis kunt maken met het boek Opleidingskunde. De workshop wordt verzorgd door de auteurs Mariël Rondeel en Erik Deen.

 

Over het boek

Opleidingskunde is een klassieker in ons vak. Dit standaardwerk is nu in samenwerking met Joseph Kessels volledig vernieuwd. Het nieuwe boek bevat bewezen methodieken uit eerdere versies, ingebed in een nieuw raamwerk en aangevuld met recente aanpakken en voorbeelden. In deze grondig vernieuwde editie wordt aandacht besteed aan de systematische kant van het vak van ontwerper van leerprocessen en aan de ontwerper als gespecialiseerd adviseur. Opleidingskunde gaat dus over het vakmanschap dat nodig is om leren in organisaties op gang te brengen.

 

Meer info

De workshop is van 14.00 tot 17.00 uur en vindt plaats op de Maliebaan 45 in Utrecht. De kosten bedragen 50 euro inclusief het boek. Wanneer je geïnteresseerd bent in deelname stuur dan een mail naar Janni Schipper, via info@corporate-education.com. Er is een beperkt aantal plaatsen!