caleidoscopio cards no1 frauke peter annette gisev 111924585482
HomeNotre librairie › Livre

Caleidoscopio Cards

par: Frauke Peter small 111881039018 Frauke Schmid-Peter, Annette Gisevius - ; éditeur Kessels & Smit Publishers   02-09-2013

Cette page n'est pas disponible en français Choisissez langues
Néerlandais, Anglais, Allemand

Caleidoscopio Cards is een verzameling foto's die bij coaching en training ingezet kan worden.

Beelden zijn een krachtig hulpmiddel. Ze helpen mensen om hun gedachten, emoties en feedback gemakkelijker te uiten. Zij kunnen ons helpen om betekenis te geven aan gevoelens en ze geven sterke associaties. Visuals blijven langere tijd
in het geheugen dan gesproken woorden. Vooral in nieuwe groepen of teams zijn de kaarten een prachtig hulpmiddel om kennis te maken met elkaar. Daarbij kunnen ze een belangrijke rol spelen in het verwerken van gedachten en emoties.

De set Caleidoscopio Cards bestaat uit 60 kaarten. De plaatjes hebben een grote verscheidenheid aan inspirerende onderwerpen zoals mensen, landschappen, objecten, dieren, situaties en emoties. Het materiaal waarvan de kaarten gemaakt zijn, garandeert dat de kaarten honderden malen gebruikt kunnen worden.

De kaarten zitten in een doos welke ook een boekje bevat met suggesties voor gebruik in verschillende settings, voor groepen van verschillende grootte en voor een verscheidenheid aan gelegenheden. Het boekje wordt uitgevoerd in de talen Nederlands, Engels en Duits.

Het formaat van de Caleidoscopio Cards is DINA6 (ansichtkaart grootte).

 

 

Meer informatie: http://www.caleidoscopiocards.com