boek waarderendveranderen8

This page is not available in English - View in Dutch:


Naar aanleiding van ons boek Waarderend Veranderen organiseren we een aantal verdiepende workshops! We hebben een programma gemaakt dat de moeite waard is voor mensen met diverse achtergronden en een verschillende mate van ervaring met Appreciative Inquiry. Je kunt je verdiepen in dit onderwerp, met behulp van het boek. De belangrijkste onderdelen zijn:

 

  • De kern(en) van de zaak: We geven als schrijvers ieder aan wat voor ons persoonlijk favoriete onderdelen van het boek zijn, en waarom. Wat raakt voor ons een kern? Wat is het verhaal daarbij? We kiezen elk een onderdeel en lichten dat toe. Daarmee belichten we kernthema’s van Appreciative Inquiry en verkennen die verder met jullie in gesprek.
  • Lezers aan het woord: We nodigen jullie vervolgens graag uit om onderling en met ons onderdelen uit het boek te delen die jullie het meest inspireren.
  • Zelf aan de slag: Een ronde waarin iedereen aan de slag kan met een eigen vraagstuk uit de praktijk. Hoe pas je de principes van waarderend-onderzoekend werken in de praktijk toe? Hoe doen anderen dat? En hoe kan dat er dan uit zien in jouw eigen werkpraktijk?

 

Meer informatie

  • Data: Er is nog plek op: 04-07 - Workshop Waarderend Veranderen (Vlaanderen) en 13-09-2016- Workshop Waarderend Veranderen (Utrecht)
    De workshop is van 14-17 uur.
  • Kosten: Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel geldt dat er een beperkt aantal plaatsen is.

 

Schrijf je hier in!


We verzorgen ook met plezier workshops in company of voor een speciale doelgroep. Met bovenstaande of een aangepaste opzet. Neem gerust contact op als je dit wilt verkennen.