boek waarderendveranderen

This page is not available in English - View in Dutch:


De eerste exemplaren van 'Waarderend veranderen. Appreciative Inquiry in de dagelijkse praktijk van managers' zijn binnengekomen. Het nieuwe boek van Saskia Tjepkema, Luc Verheijen en Joeri Kabalt is vanaf vandaag hier te bestellen.

 

Over het boek

Of het nu gaat om vernieuwingen die je vanuit je eigen visie aanzwengelt, verbeterideeën die uit je team op komen of processen die organisatiebreed worden ingezet: werken aan team- en organisatieontwikkeling is aan de orde van de dag in je werk als leidinggevende.

Appreciative Inquiry is een onderzoekende, op samenwerking en energie gerichte manier van werken aan verandering die de laatste jaren in Nederland en Vlaanderen steeds meer vaste grond onder de voeten krijgt. Deze benadering stelt je in staat met de betrokken medewerkers (en zelfs met klanten of andere externe partijen) te werken aan grotere en kleinere verandervragen op de werkvloer.

Dit praktijkgerichte boek bevat zowel theoretische achtergronden van Appreciative Inquiry als praktische handreikingen en actuele voorbeelden uit de praktijk.

 

Workshop

We organiseren binnenkort een workshop over het boek. Ben je geïnteresseerd, laat dan hier je gegevens achter. Dan houden we je op de hoogte.