Boek Levenvanjetijd

This page is not available in English - View in Dutch:


We zijn op zoek. Naar geluk, fijn werk, onze bijdrage aan de wereld. We ervaren druk en hebben het (te) druk. We proberen te mediteren of lezen een boek. Op zoek naar antwoorden en aanknopingspunten. Hoe lééf ik mijn leven? En hoe kan ik dat doen op een manier die voor mij van betekenis is?

 

Persoonlijke ervaringen over betekenisvol leven

Op 12 december verschijnt bij K&S Publishers 'Leven van je tijd, een bundeling van persoonlijke ervaringen over betekenisvol leven'. In dit boek onderzoeken wij wat deze vragen voor ons betekenen. Dat is persoonlijk en verschillend voor ieder van ons.

 

We geven met onze verhalen een inkijkje in onze binnenwereld. Door te delen welke vragen en gedachten er spelen terwijl we werken, sporten, dansen, lezen of tijd doorbrengen met ons gezin. Hoe wij onze tijd proberen te leven, op een manier die voor ons betekenisvol is. En hoe lastig dit kan zijn. 

We schrijven over grote en kleine vragen, over acties en reflecties. Met een vraagteken. Je vindt in dit boek dan ook geen eenduidige antwoorden over wat wel of niet werkt. Wel vind je er onze verhalen en inspiratie om zelf over je eigen vragen na te denken en daarmee aan de slag te gaan.

 

We vroegen fotograaf Sanne Kabalt om haar vragen in beeld te brengen.

 

Vanaf vandaag voorbestellen 

Je kunt het boek vanaf vandaag al bestellen via onze website. Wij zorgen ervoor dat het boek uiterlijk 15 december bij jou is. Precies op tijd om te lezen tijdens de kerstvakantie of om aan iemand cadeau te doen. Een preview van het boek kan je hier bekijken.