Schermafbeelding 2012 07 03 om 16.03.57

Leertraject 'Aan de slag met job craften'

This page is not available in English - View in Dutch:


Werken vanuit je kwaliteiten en aangesproken worden op je sterktes is voor veel mensen een belangrijke wens. En voor organisaties is het van belang dat medewerkers met plezier en energie naar hun werk gaan. Job Craften gaat over het inzetten van je talent en sturing geven aan je werk.

In dit korte leertraject ontdek je hoe job craften voor jouw werk van betekenis kan zijn.

 

Job Craften?

Het kernidee van job crafting is dat je je eigen werk met kleine aanpassingen op maat snijdt, zodanig dat het optimaal aansluit bij je motivatie en talenten. Hierdoor nemen je bevlogenheid en productiviteit toe.


Bij job crafting wordt het maken van betekenisvol werk niet als een eenmalige activiteit gezien, maar meer als een doorlopend proces, dat je continu kunt blijven doen. Het gaat er niet om in één keer je droombaan te creëren, voor zover dat al kan, maar om continu invloed te nemen op je werk.

 

Voor wie?

We bieden het traject aan voor verschillende doelgroepen:

 1. Open inschrijving
  De groep bestaat uit professionals van verschillende organisaties.
  Startdatum: 5 oktober!
 2. Aan de slag met job craften als team
  Als team ga je gezamenlijk job craften en ondersteun je elkaar in het experimenteren en doen van aanpassingen in het werk.
 3. Job craften in je organisatie ondersteunen als HRD of stafteam
  In dit leertraject staat de vraag centraal: Hoe kun je als HRD of stafteam medewerkers ondersteunen in het werken vanuit hun talent?

 

Meer informatie in de flyer: