blended leren 111891923126

Leergang Ontwerpen en faciliteren van online en blended leren

This page is not available in English - View in Dutch:


Wil je meer leren over het ontwerpen van blended, hybride en online leertrajecten? Op 24 januari starten we met een Vlaams-Nederlandse editie van de Leergang blended leren, een mooie samenwerking tussen Joitske Hulsebosch en Sibrenne Wagenaar (Ennuonline), Niels Seresia en Koen Deblonde (Kessels & Smit, Vlaanderen) en FCE. In deze leergang is er dit keer speciale aandacht voor het zogenoemde hybride werken.

 

Wat ga je leren?

Je leert krachtige en werkende blended en hybride leertrajecten te ontwikkelen. In 3 maanden heb je:

  • veel ervaring opgedaan met blended leerinterventies: wat werkt voor jou goed? wat is toepasbaar in jouw werkcontext?

  • geleerd om te ontwerpen vanuit verschillende modellen en denkkaders, gericht op online leren. Hoe kom je tot een ‘optimale’ blend?

  • kennis gemaakt met een breed scala aan tools en technieken.

  • creatieve leerinterventies ontwikkeld voor een eigen casus. Wat doe je online en wat fysiek? En hoe motiveer je deelnemers om online met elkaar uit te wisselen?

  • je vakbekwaamheid aangevuld met ontwerp- en faciliteervaardigheden voor blended  leren en hybride werken. Hoe faciliteer je een hybride sessie zo dat ook de online deelnemers echt actief meedoen en zich geen toeschouwer voelen?

 

Voor wie?

Deze leergang is voor opleiders, trainers en onderwijskundigen die leertrajecten ontwikkelen. Werkend als zelfstandige of vanuit een interne positie in een organisatie. En die in zijn voor praktisch en ervaringsgericht leren.

 

Deze editie van de leergang is uniek omdat je allerlei blends gaat ervaren én je versterkt je bekwaamheden in ontwerpen en faciliteren van hybride sessies. Doe je mee? 

 

Meer informatie