2e ontwerpboek podcasts blog 111833878863

Flexibel en gepersonaliseerd leren

Het Tweede Ontwerpboek, de podcasts, aflevering 3

This page is not available in English - View in Dutch:


Flexibel en gepersonaliseerd leren namen binnen onderwijs en organisaties de afgelopen jaren een vlucht. De ‘one size fits all’ is niet langer in trek. We besteden er in het Tweede Ontwerpboek daarom uitgebreid aandacht aan in drie hoofdstukken en een podcast. 

 

In de podcast hoor je Pauline Berendsen, Gaby Taekema-Somers, Coby Veenstra en Marlieke ten Velde over hoe het flexibel en gepersonaliseerd leren vorm krijgt binnen ziekenhuizen en waar je als ontwerper rekening mee moet houden als je het leren op deze manier vormgeeft binnen je organisatie.

 

Luister de podcast ‘Flexibel en gepersonaliseerd leren’ nu op Spotify.

 

 

Het Tweede Ontwerpboek

Eind oktober verschijnt het tweede ontwerpboek met vijftien hedendaagse ontwerppraktijken die passen bij een aantal grote bewegingen uit de afgelopen tien jaar in het vakgebied van onderwijskundig ontwerpen. Op woensdag 22 november organiseren we van 13-16 uur een boekevent met workshops van verschillende auteurs. Schrijf deze datum alvast in je agenda! Binnenkort maken we meer bekend over de workshops.

 

Wil je op de hoogte blijven van het boekevent dat we gaan organiseren? Stuur dan je e-mailadres in een mailtje naar ontwerpboek@kessels-smit.com.