Schermafbeelding 2013 09 25 om 12.30.25

3e editie Appreciative Inquiry Lerend Netwerk

This page is not available in English - View in Dutch:


Ik ben heel blij dat we ons derde Appreciative Inquiry lerend netwerk kunnen aankondigen. In 2008 gingen we voor de eerste keer van start: 90 deelnemers uit meer dan 50 organisaties die een jaar lang leerden en werkten rond het thema ‘Talent & bezieling’. In 2011-2012 hadden we de tweede editie. Weerom 80 mensen, met deze keer de combinatie met het Wereld AI Congres.

 

Verschillen verbinden tot nieuwe toekomst

De derde editie is opnieuw een initiatief van De Werf en haar partners Stebo, Kessels en Smit, Evenwicht, Beverconsult en Axiomnieuws. Als thema voor deze editie kozen we voor Multi-actor en Multi-partijsamenwerking: verschillen verbinden tot nieuwe toekomst. Dat lijkt immers de uitdaging van vandaag: mensen met verschillende achtergronden, kennis en zelfs belangen bij elkaar brengen om nieuwe toekomst te maken.

 

Samenwerken met verschillende actoren en belanghebbenden is best spannend. En daarin zit net de uitdaging: de spanning ombuigen tot samenwerking. Wederkerige relaties opbouwen die bovendien ook productief zijn. Taal zoeken die de verschillen overbrugt. Leiderschap delen en activiteiten bedenken die ieders betrokkenheid op een gezamenlijk doel doen groeien.

 

Meer informatie

Het netwerk omvat 11 leerdagen, gaat van start in februari 2014 en loopt 10 maanden. Inschrijven is nodig voor 20 december. Wie interesse heeft, komt meer te weten tijdens het infomoment op 22 oktober 2013 in Brussel. 

Meer informatie vind je op www.AIlerendnetwerk.be. Daar kan je ook de folder downloaden.