Hanneke Queens

Hanneke Queens


Nederland

Met techniek en creativiteit  mensen en organisaties ondersteunen

 

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Muziek maken is een van mijn grootste passies. Toen ik na mijn studie muziekwetenschap bij Kessels & Smit ging werken merkte ik dat ik die creativiteit ook in andere dingen kwijt kon: in het maken van websites, tijdschriften, instrumenten, en ook in fotograferen.

 

Binnen Kessels & Smit houd ik me, naast vormgeving, bezig met ICT & Digitale Communicatie.  Dat past heel goed bij mij. Ik houd van de logica van het werk. Soms moet je heel creatief zijn in het zoeken naar oplossingen. Lekker puzzelen. De techniek gaat tegenwoordig razendsnel. De rol van internet zal in de toekomst alleen maar groter worden en alomtegenwoordig: draagbaar, draadloos, overal en altijd. Ik help collega’s graag door met ze mee te denken over vraagstukken op dit gebied.

We zijn een gezelschap dat elkaar en ‘externen’ graag wil inspireren.  Hoe kan je techniek inzetten zodat het leidt tot meer gemak en meer gewin? En hoe kan je met techniek mensen en organisaties nog beter ondersteunen bij leren, ontwikkelen en veranderen? Die vragen houden mij bezig. Daar liggen voor mij uitdagingen.

 

Ik houd ook erg van het menselijke aspect. Bij Kessels & Smit gaan we uit van de krachten van de mensen in de organisatie, op een heel positieve, waarderende manier. Dat zie je in de projecten terug, en ook in hoe we met elkaar omgaan. We stimuleren en coachen elkaar om onze talenten verder te ontwikkelen. Zo vind ik het bijvoorbeeld ook heel leuk om me meer te verdiepen op gebied van psychologie, coaching & pedagogiek.