Werkplaats Talent & Organisatie Opstellingen

Cette page n'est pas disponible en français - Vue en Néerlandais:


Vrijdag 6 april 2018 organiseren Brenda Vos en Margriet Schut een werkplaats Talent en Organisatie Opstellingen: talentgericht werken vanuit een systemisch perspectief. We nodigen je van harte uit hierbij te zijn! Samen met andere professionals, coaches en leidinggevenden uit ons netwerk gaan we praktisch aan de slag. Je kunt een persoonlijk vraagstuk of een thema dat speelt in je werk of organisatie meenemen.
 
We werken met de methodiek van talentopstellingen en combineren deze met organisatieopstellingen, waarin de dynamiek in de organisatie helder wordt en het effect op jouw talenten. Tijdens de opstelling werken we aan het vinden van een passende inzet van je talenten, energiebalans en handvatten om de regie hierop te nemen. Vragen van deelnemers staan centraal: Wanneer sta ik in mijn kracht en wat betekent dit voor de volgende stap in mijn loopbaan? Hoe verhouden mijn talenten zich tot elkaar wanneer ik stress of werkdruk ervaar? Hoe kan ik optimaal presteren en effectief mijn talenten laten samenwerken in het dagelijks werk? Hoe kan ik systemisch kijken naar een organisatie(onderdeel) en interventies doen die het geheel versterken?

We werken met elkaar aan nieuwe perspectieven en praktische inzichten waardoor je je vrijer kan voelen en je talenten de ruimte kunt geven om je te verhouden tot een verandering aan te durven, een nieuwe richting te kiezen of een ambitie te realiseren.

 

Meer informatie

  • Datum: vrijdag 6 april 2018

 

 

Heb je interesse in het FCE leertraject ‘Talentgericht & Systemisch  Werken’ (5 dagen) van Margriet & Brenda dat op 27 september 2018 start? Kijk hier voor meer informatie.