Margriet Schut


ce profil n'est pas disponible en français

Media

Voortbouwen op talent en focus

Hoe leef je je leven ten volle, passend bij jouw mogelijkheden en verlangens? Hoe word je je bewust van je talenten en passie en vrij van patronen en blokkades zodat je in balans je talenten in kunt zetten in een werkcontext? Als coach en procesbegeleider verdiep ik graag essentiële vragen die iemands persoonlijke en professionele leven verrijken. Ik ondersteun individuen en teams om beweging en verandering te creëren met aandacht voor ieders kracht, voor patronen en verhalen. Samen onderzoeken we mogelijkheden en richtingen die bijdragen aan werkplezier, aan ieders ambitie, focus of verlangen.

 

Ik werk vanuit een talentgericht, waarderend en een systemisch perspectief. Vanuit deze focus doe ik interventies die gaan over de dynamiek van talenten, persoonlijke historie en de organisatie (opgave).
In de loop der jaren ontwikkelde ik nieuwe coachingsmethodieken. Door mijn ervaring en heldere intuïtie kan ik snel tot de essentie van een vraag of thema komen waardoor een diepgaande transitie mogelijk is.

 

Als begeleider van het leertraject 'Systemisch Coachen met talent' van de FCE ondersteun ik (HR-)adviseurs, coaches, leidinggevenden bij een systemische verdieping van eigen talent en dat van anderen. 

Het boeit me om mensen te ontmoeten in diversiteit en van en met elkaar te leren en ieders wijsheid te benutten. 

Dat is mogelijk in werk en tijdens mijn lange fietsreizen: in 2019 fietste ik door 4 landen in Zuidelijk-Afrika en had onderweg mooie ontmoetingen. En met een Keniase socioloog en ondernemer werk ik in een community in Kenia aan duurzame verandering en de realisatie van projecten rond gezondheid, onderwijs, irrigatie en organische tuinbouw.

 

Ik merk hoe stille natuur voor mij een plek is waar ik rust vind en me verbonden voel met alles. Ik zie de natuur als mogelijke omgeving voor mijn professionele werk als coach. Ik wandel graag met mensen of nodig leiders/ professionals uit op een persoonlijke reis. In de prachtige Spaanse Pyreneëen begeleid ik een retreat en nature quest.

Mijn inspiratie board

Media
Media

Ik ben er

En als het dan zo is
leg ik mijn pad
naast het jouwe
en loop met je mee
Gerdine Smit

Contact

Benieuwd naar wat Kessels & Smit voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met Margriet Schut