Janni Schipper


ce profil n'est pas disponible en français

Media

Samen met anderen mooie trajecten realiseren

Het is mijn drive om samen met anderen betekenis te hebben. Ik werk bij voorkeur in teams, zoek altijd naar kansen om met elkaar te werken. Daar krijg ik energie van. Ik geef ook graag richting. Zorgdragen voor anderen is meer dan alleen een kwestie van zaken regelen, alles moet ook mooi verzorgd zijn. Ik houd van esthetiek. Die zit in kunst en kleding, maar ook in het materiaal dat ik maak, of de locaties die ik zoek voor klanten.
 
Mijn belangrijkste rol is het coördineren van de verschillende leergangen van de Foundation of Corporate Education (FCE). Daarin draait het om samen leren, ontdekken en nieuwe ontwikkelingen vormgeven. Ik werk graag voor de teams, waarin volop verbindingen en ideeën ontstaan. Dan probeer ik condities te scheppen waaronder het leren van de deelnemers optimaal is en de begeleiders zich helemaal kunnen concentreren op de samenwerking met de groep, zonder zich druk te hoeven maken over de context die daarvoor nodig is. Ik beleef er veel plezier aan als ik alles in de hand heb, als ik precies weet wat er speelt en op de juiste momenten invloed kan uitoefenen. Ik ben dan een spin in het web. Het is fijn om anderen daarvan te kunnen laten profiteren.

Ik word blij als ik in samenwerking met anderen vorm kan geven aan mooie trajecten met duidelijke resultaten. Bij Kessels & Smit doe ik dat voor sommige projecten in overleg met collega’s, bij de FCE voor de leergangen samen met de begeleiders.
 
Wat mij typeert is dat ik niet stop voordat iets af is. Doordat ik anticipeer op wat komen gaat heb ik allerlei scenario’s in mijn hoofd en word ik niet snel verrast. Voor problemen zie ik meestal wel oplossingsrichtingen. Ik denk al gauw: oké, dan pakken we het toch anders aan? Soms ben ik wel een beetje ongeduldig. Het voordeel daarvan is dat ik snel met nieuwe voorstellen kom.
Waar ik echt van kan genieten is samen met collega’s nadenken over wat er allemaal kan. Het gaat dan over het aanboren van creativiteit in verbinding.
 
Als ik zie dat iemand hulp kan gebruiken, dan spring ik in, zowel in het werk als daarbuiten. Mensen die het moeilijk hebben, daar heb ik oog voor en ik ben ze graag behulpzaam. Ik voel me  sociaal begaan en sterk maatschappelijk betrokken.

contact

Benieuwd naar wat Kessels & Smit of de FCE voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met Janni Schipper