Esther web

Esther van der Wardt


Nederland

Nieuwe mogelijkheden, die op je pad komen, zien en oppakken

Bij K&S ben ik verantwoordelijk voor de facturatie en het debiteurenbeheer. Veel mensen hebben niets met cijfers en lijstjes, daar moet ik het juist van hebben. Ik vind het leuk om dingen kloppend maken, de adviseurs het vertrouwen te geven dat de financiële zaken goed lopen en alles onder controle is. Wanneer ze vragen hebben kan ik ze helpen, overzicht geven en snelle feedback, ze laten weten dat iets de aandacht heeft.

K&S is een organisatie die ambitie aanmoedigt, dat is prettig, want ik heb ambities. De ontwikkeling van het Go-team zou ik graag stimuleren, meer in de richting van ondernemerschap. Andere ambities zijn niet vastomlijnd, het is leuk om dingen te kunnen oppakken die op mijn pad komen. Ik heb iets met taal, redigeer graag. Vertalen van teksten naar en uit het Engels doe ik ook graag.

 

Ik ben tijdens vorig werk ook altijd met cijfers bezig geweest. Ik ben penningmeester bij een scoutinggroep. Tijdens mijn studie rechten (ik ben meester in de rechten) had ik een eigen incassobureau. Ik heb ook een webshop gehad waarin ik dieetproducten verkocht (low carb-webshop), producten met weinig koolhydraten. Daar had ik veel plezier in, maar ik was net niet ondernemend genoeg om het tot een succes te maken.

 

K&S is een werkomgeving waarin ik gestimuleerd wordt om al die kwaliteiten te benutten en verder te ontwikkelen. En vooral ook om nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen, me bewust te zijn van energie die je uit mensen kunt halen, wederzijdse aantrekkelijkheid benoemen in relaties. Door de principes van waaruit K&S werkt ben ik anders naar mensen gaan kijken: minder snel met een oordeel klaar staan, de toekomst positief tegemoet treden in plaats van negatief terugkijken.