Aart en Barbara

Nieuwe focus voor Aart Goedhart en Barbara van der Steen

This page is not available in English - View in Dutch:


Na 10 rijke jaren bij Kessels & Smit, The Learning Company, zetten Aart Goedhart en Barbara van der Steen gezamenlijk een volgende stap naar een nieuwe toekomst.

 

"Wij nemen in die reis de herinneringen aan de mooie jaren bij Kessels & Smit mee. En de verbinding met K&S is ons ook dierbaar. We zetten weliswaar de stap uit ons vertrouwde ‘huis’, en blijven ook verbonden als Fellow. Dat betekent dat we samen blijven werken en elkaar verder helpen wanneer de gelegenheid daar is.

 

Proceskunde

Onze aandacht zal in de toekomst uitgaan naar onze activiteiten vanuit de Proceskunde Praktijk. Daar begeleiden we organisaties en branches bij hardnekkige (maatschappelijke) vraagstukken, waar vooral innovaties in sociale verhoudingen gezocht worden. Ook geven we via de FCE onze open 'Leergang Proceskunde, Werken met Aandacht', voor managers en professionals die hun kijk en kunde over de procesdimensie van samenwerken en organiseren willen verdiepen. Daarnaast blijven we natuurlijk de activiteiten rond ons boek 'Proceskunde, een pleidooi voor werken met aandacht' samen met K&S Publishers doen en bieden we incompany Proceskunde-leertrajecten binnen verschillende sectoren.

 

Inplace

Verder gaan we InPlace.nl verder de wereld in brengen. InPlace biedt een plek aan mensen die een idee of droom willen realiseren, door hun kennis en ervaring op te tillen naar nieuwe initiatieven en ondernemingen. Vaak doen zij dit uit eigen beweging, en soms na ontslag of omdat hun ontwikkeling en idee een boost nodig heeft. Bij InPlace stappen zij in een groep gelijkgestemden en werken zij gedurende zes maanden toegewijd aan hun toekomst onder begeleiding van coaches. Ruim 30 ondernemers zijn ondertussen van start.

 

Van bekend naar nieuw

Zowel bij Proceskunde als InPlace adviseren en begeleiden we mensen bij verandering en vernieuwing. Het scharnierpunt van ‘bekend’ naar ‘nieuw’ is de plek waar wij graag zijn. Om in volle aandacht te zijn wanneer mensen daarbij hulp, nieuwe perspectieven en experimenten zoeken. En dat geldt nu ook voor ons zelf!"

 

Met deze mooie initiatieven wensen we Aart en Barbara heel veel succes. We kijken uit om in de toekomst onze samenwerking op een nieuwe wijze vorm te geven. Aart en Barbara zijn vanaf half november te bereiken via agoedhart@proceskunde.com en bvandersteen@proceskunde.com en via de websites www.proceskunde.com en www.inplace.nl.