Hannes Vanhee


This profile is not available in English.

Media

Luchtig leren met een stevige basis

Ik ben een creatief leerdesigner met een (inter)actieve en soms speelse insteek, onder het motto “Een goed leerproces is zoals een goede chocomousse: zowel luchtig als met een stevige basis.”

 

Als je voor mij kiest dan gaan we ervoor! Ik ben een enthousiast en energiek begeleider, open van geest en toch ook kritisch. Of het nu gaat om maatschappelijke ontwikkeling uitdiepen, vrijwilligers aansturen en motiveren, de organisatie ontwikkelen, leiderschap stimuleren of processen leren begeleiden: waar ik van houd is een groep in beweging brengen en engageren. We vinden samen de drive, het enthousiasme borrelt op, onze creativiteit geeft ons energie. En op het einde komen we er allemaal beter uit, met meer energie, een betere kijk op de toekomst en klaar om voorbij uitdagingen te wandelen.

 

Jeugdwerk is mijn eerste passie en grote professionele liefde. Tijdens en na mijn studies als pedagoog aan de UGent werkte ik met groepen jongeren en hun begeleiders en leerde ik faciliteren, trainen, coachen en (blended) leerprogramma’s ontwerpen. Ik heb het geluk dat ik deze gedrevenheid steeds in mijn werk kon uitleven bij werkgevers als Foyer (educatief medewerker), Hannibal (coördinator) & Uit De Marge (teamleider). Tegelijk bleef vrijwillig engagement voor mij altijd zeer belangrijk, eerst bij BIZON vzw en nu als bestuurder binnen ‘Jong Gent In Actie’, een organisatie waarin mensen in armoede het woord nemen.

 

In 2017 begon ik aan een nieuw ondernemend avontuur: ik richtte Blad.Steen.Schaar op. Hier vorm ik begeleiders van kinderen en jongeren rond houding, teamwerk en spel. Ik coach in dit kader ook ouders en begeleiders om pestgedrag tegen te gaan, je kan me meer horen vertellen over mijn aanpak in dit stukje op de website van het VRT-nieuws.

 

Mijn ondernemerschap scherp ik sinds 2022 verder aan als adviseur binnen Kessels & Smit. Ik ga heel graag aan de slag met teams, maar ontwerp heel graag leertrajecten, verdiep me graag als L&D'er in een organisatie en puur energie uit de verscheidenheid.

 

"๐˜๐˜ช๐˜ซ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ค๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ด, ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ท๐˜ญ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ, ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜Š๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜Œ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฑ (๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ)! ๐˜Œ๐˜ญ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต!"

โ€œAls een creatief acrobaat jongleert Hannes schijnbaar moeiteloos met diverse opdrachten. Hij is naast zijn indrukwekkende professionele pad ook altijd een geรซngageerd vrijwilliger gebleven. Vorming geven en werken met kinderen en jongeren zitten hem in het bloed, en hij schept hier duidelijk ook grote vreugde uit.โ€
Een collega

News and blogs

Let's meet

Benieuwd naar wat Kessels & Smit voor uw organisatie kan betekenen?

Bel of mail