Schermafbeelding 2012 06 15 om 09.02.44
HomeBookstore › book

Omdat het werkt!

This page is not available in English - View in Dutch:

‘Omdat het werkt’ is een boek over sociale media in leren, trainen en opleiden: 11 inspirerende praktijkcasussen in diverse domeinen die inderdaad laten zien dat het ‘werkt’. En een crossanalyse van de casussen vanuit verschillende invalshoeken.

 

Wellicht nog meer inspirerend is dat het boek in grote mate ook tot stand kwam via sociale media. Het is het tastbare product van contentcreatie en kennisdeling van een informeel netwerk, nagenoeg compleet gebaseerd op online samenwerken, actueel, op een relatief korte termijn samengesteld en gebaseerd op vrijwillige bijdragen van auteurs, vormgever en redactie.

 

De stuwende kracht achter het boekje is de behoefte aan netwerken, expertise delen en de wetenschap dat sociale media ook uitstekend in te zetten zijn voor je eigen ontwikkelproces als innovator.

 

Je kunt het 100 pagina’s tellende boek ‘Omdat het werkt!’ gratis downloaden als pdf in ruil voor een Tweet of berichtje op Facebook.

 

Een hardcopy van het boek is te bestellen via een mailtje naar info@losmakers.nl. Het boek kost 14,95 plus 3,00 euro verzendkosten.