Bezinnen cover
HomeBookstore › book

Bezinnen

By: Joeri Kabalt 111977116606 Joeri Kabalt, 2023 Pieterjan small 111834906645 Pieterjan van Wijngaarden, Nina Timmermans - ; Publisher: Kessels & Smit, The Learning Company   12-25-2015

This page is not available in English - View in Dutch:

Druk. Heel druk. Dat is vaak het antwoord dat je krijgt op de vraag hoe het gaat. Zeker in de drukke tijden zo vlak voor het einde van het jaar. Weken waarin we met z’n allen op volle toeren aan het draaien zijn, terwijl het ook steeds vroeger donker wordt. Weken waarin alles belangrijk is. En alles moet nu.

Alleen sukkels hebben het druk, dat schreef het NRC tenminste en die uitspraak gonsde rond in november. Dat zou best kunnen, maar dan lopen er behoorlijk veel sukkels rond. Collega’s, vrienden, familie; iedereen heeft het druk. En wij zelf, wij hebben het ook druk. En toch, of juist daarom, schreven wij dit e-book. Omdat druk zijn ook zijn nadelen heeft, zijn wij alle drie actief aan het onderzoeken, hoe we naast drukte ook ruimte voor reflectie kunnen maken in ons werk en daarmee ook in de rest van ons leven.

Ontsnappen aan de drukte, of het nu gaat om de innerlijke variant of die van buitenaf, hoe doe je dat? Deze vraag houdt ons bezig. Met deze korte bundeling van persoonlijke ervaringen proberen we erachter te komen hoe dat voor ons werkt.