Fotolia 4323117 XS

Jong talent in Beweging op 29 juni

This page is not available in English - View in Dutch:


Dinsdag 29 juni aanstaande organiseert ons netwerk 'Talent in Beweging' een inspirerende Young Professional bijeenkomst. We willen deze middag met elkaar aan de slag rond drie thema's: talent, ondernemerschap en verbinding. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus mocht dit je aanspreken lees dan vooral door...

 

Young Professional Netwerk

Inmiddels 2 jaar geleden zijn we met een groep Young (en ook 'oudere') Professionals van verschillende organisaties een netwerk gestart: Talent in Beweging. Het doel van het netwerk is tweeledig. Aan de ene kant organiseren we met en voor elkaar activiteiten die onze eigen professionele ontwikkeling een boost kunnen geven. Inspirerende bijeenkomsten rondom aansprekende thema's, ons eigen leertraject! Aan de andere kant willen we een bijdrage leveren aan de positie die Young Professionals nu vaak hebben in organisaties en het werkplezier dat ze ervaren.

 

Het kan anders!


Wat wij merken is dat deze 'nieuwe' generatie andere dingen verwacht en zoekt in het werk. Organisaties weten daar nog lang niet altijd goed op aan te sluiten. Dit levert een verminderde motivatie en werkplezier op bij de jonge talenten aan de ene kant en het onderbenutten van potentieel aan de kant van de organisatie. Dat kan anders! Daar hebben we ook genoeg mooie voorbeelden van in ons netwerk.

 

Bijeenkomst op 29 juni

Dinsdag 29 juni komen we op de Maliebaan 45 in Utrecht van 14.00 - 18.00 uur bij elkaar om te 'werken' rond talent, ondernemerschap en verbinding. Vragen die daarbij centraal staan zijn:

  • Waar ben je goed in en hoe maak je daar zo slim mogelijk gebruik van?
  • Waar wil jij echt een bijdrage aan leveren?
  • Wat wil je de komende paar jaar in je werk bereiken?
  • Wat zijn thema's of vraagstukken die er volgens jou toe doen?
  • Hoe kan je verbinding zoeken met anderen op deze thema's?
  • Hoe word je ondernemer van je eigen passie & talent?

 

Er zijn in totaal 30 plekken en er zijn nog een paar plaatsen vrij. Mocht het thema je aanspreken en, meld je dan aan bij Eefje Teeuwisse via eteeuwisse@kessels-smit.com. Samen met Naomi den Besten (Diephuis & Van Kasteren) ben ik trekker van deze bijeenkomst.

Misschien tot de 29e dus... Wij hebben er in ieder geval heel erg veel zin in!