dreamstime 13926723

Vier Inspiratiesessies persoonlijke groei

This page is not available in English - View in Dutch:


‘Ik leef en werk zoals ik dat altijd gewend ben. En dat gaat goed. Waar ik wel behoefte aan heb, is om met een kleine groep anderen inspiratie op te doen en mijn eigen ontwikkeling te prikkelen. Omdat ik dat zinvol vind en mij dat energie geeft.’


Herken je je in het bovenstaande?  Dan zijn de inspiratiesessies wellicht iets voor jou!

 

In vier bijeenkomsten bieden we je ruimte en mogelijkheden om je in verbinding met anderen persoonlijk (verder) te ontwikkelen op een voor jou relevant vraagstuk. Het doel is om een stap dichter bij jezelf te komen met een zichtbaar effect in jouw omgeving. We maken gebruik van de waarderende manier van werken en leven (Appreciative Living): met aandacht kijken naar dat wat goed gaat en hoe je daar ‘meer’ van kan maken.

 

De inspiratiesessies zijn voortgekomen uit levendige gesprekken die wij met elkaar hadden rond onze eigen persoonlijke ontwikkeling. Met elkaar delen en leren leverde zo’n energie en plezier op dat we ter plekke bedachten om anderen een soortgelijke ervaring aan te bieden.

 

De sessies zijn gevarieerd. We gaan uit van de kracht van ontmoeting, reflectie, beelden, muziek, intuïtie, focus en rust. Onze aanpak stemmen we af op de deelnemers. Kernwoorden zijn: creativiteit, denken en voelen, buitenlucht, contact.

 

Elke bijeenkomst heeft een eigen thema:

 1. Wie ben ik?
  Op dinsdag 8 maart van 13:30 - 17:00
 2. Waar wil ik meer van?
  Op dinsdag 22 maart van 10:00 - 13:30 (incl. lunch)
 3. Wie en wat zijn mijn hulpbronnen? 
  Op dinsdag 5 april van 13:30 - 17:00
 4. Waar stop ik mee?
  Op dinsdag 26 april van 10:00 - 13:30 (incl. lunch)

 

Meer info

 • Plaats: Maliebaan 45, Utrecht (of op een buitenlocatie)
 • Kosten: 840,- excl BTW (incl. boek naar keuze uit assortiment van 5)
 • Opgeven kan bij: Sharon Jacobs sjacobs@kessels-smit.com, 030-2394040